search
Netflix Top 10 serie krijgt tweede seizoen: is deze net zo goed als het eerste?
Series / Nieuws

Netflix Top 10 serie krijgt tweede seizoen: is deze net zo goed als het eerste?

De verwachtingen voor seizoen 2 van Savage Beauty zijn hoog, maar worden deze waargemaakt?

Er worden ongetwijfeld veel goede series gemaakt in de Verenigde Staten en Engeland, maar ook in andere landen worden enkele parels gecreëerd. Zo ook de serie Savage Beauty. Het eerste seizoen was enorm populair, maar kan seizoen 2 dit succes evenaren?

Savage Beauty is een Zuid-Afrikaanse serie, geschreven door Lebogang Mogashoa en geregisseerd door Denny Miller, Rea Rangaka en Thati Pele. Het eerste seizoen was enorm populair en claimde al snel zijn plek in de Netflix Top 10.

Seizoen 2


De serie gaat over Zinhle Manzini, het gezicht van een bekend schoonheidsimperium. Ze probeert in het geheim wraak te nemen op het merk, terwijl ze duistere geheimen ontmaskert.

Het eerste seizoen van Savage Beauty scoorde een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Het tweede seizoen scoort iets lager, maar nog steeds heel hoog met een score van 71%.

Rotten Tomatoes


Het eerste seizoen focuste erg op ras en kleur, waardoor de serie heel uniek en urgent was. Volgens Joel Keller van Decider is dit minder in seizoen 2: "Savage Beauty blijft een fantastische, goede serie, ook al is er misschien niet zoveel aandacht gegeven aan classicisme en colorisme als in seizoen 1."



Volgens Ashley R zijn de wendingen in seizoen 2 "volkomen onverwacht". Toch is de serie "een geweldige productie met prachtige scènes." Ze sluit haar recensie af met de opmerking dat Savage Beauty een "geweldige Afrikaanse serie" is.

Netflix


Ben je nieuwsgierig geworden naar het vervolg van deze populaire serie? Stream Savage Beauty dan op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Savage Beauty: heb jij het eerste seizoen gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen