search
Deze 4 ondergewaardeerde Netflix-thrillers houden je op het puntje van je stoel
Series / Nieuws

Deze 4 ondergewaardeerde Netflix-thrillers houden je op het puntje van je stoel

Huiveringwekkende en beklemmende topseries vind je in dit nieuwe overzicht.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

True Story



Deze miniserie, met de bekende ster Kevin Hart, kwam in 2021 naar Netflix. De critici zijn niet erg enthousiast over de serie, maar het publiek loopt ermee weg. Zij geven de serie op Rotten Tomatoes een hele goede score van 80%.

In de onconventionele misdaadserie True Story dreigt het leven van een comedian te worden verwoest na een avondje feesten.



Joko Anwar's Nightmares and Daydreams



Deze serie is eigenlijk nog maar net uit, maar heeft van de streamingdienst weinig publiciteit gekregen. Desalniettemin wordt de serie door zowel publiek als de critici op Rotten Tomatoes enorm gewaardeerd, te zien aan de uitstekende score van 86%. Kijk alle afleveringen op Netflix.

In het spannende Joko Anwar's Nightmares and Daydreams krijgen gewone mensen te maken met bovennatuurlijke verschijnselen.



How to Get Away with Murder



Als je zin hebt om te bingen, zit je met deze serie goed. Er staan er maar liefst zes seizoenen van op Netflix. Iedereen op Rotten Tomatoes vindt de serie helemaal top. Het krijgt een hele dikke 88%.

Annalise Keating is in How to Get Away with Murder een briljante strafrechtadvocate en professor in de rechten. Samen met vijf van haar studenten raakt ze betrokken bij een ongewone moordzaak.



Light the Night



Deze serie, waarvan je drie seizoenen op Netflix ziet, heeft nog niet veel mensen bereikt. Critici hebben het nog niet eens kunnen waarderen, maar het publiek laat op de Tomatometer zien dat ze de serie geweldig vinden. Het krijgt een score van 92%.

In de spannende dramaserie Light the Night ontdekken vrouwen die in een bar in Taipei werken, de waarheid achter een huiveringwekkende misdaad.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou dit voor jou ook ondergewaardeerde series?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen