search
Markante komedieserie met 94% op Rotten Tomatoes is gek genoeg nergens te streamen
Series / Specials

Markante komedieserie met 94% op Rotten Tomatoes is gek genoeg nergens te streamen

'Lodge 49' is een unieke serie die goed scoort. Je kunt hem alleen nergens bekijken...

Als een serie tegenwoordig nergens te streamen is, verdwijnt deze vaak in de vergetelheid. Daarom lichten we vandaag een serie uit die je niet op een streamingdienst vindt, maar die wel enorm goed scoort: Lodge 49.

Seizoen 1 van de drama-komedieserie Lodge 49 verscheen in 2018. Daarna volgde er nog een tweede seizoen in 2019. In Amerika werd de serie uitgezonden op de zender AMC. Hoewel de serie positieve recensies kreeg, werd hij na 2 seizoenen gecanceld vanwege lage kijkcijfers.

Vervallen clubhuis


In Lodge 49 stuit de optimistische ex-surfer Dud (Wyatt Russell) op een nieuw levenspad. Na de dood van zijn vader en de ondergang van hun familiebedrijf was hij tevergeefs op zoek naar dingen die hem aan zijn oude idyllische leventje deden denken.

Totdat hij ineens op de stoep staat bij een vervallen clubhuis van een gemeenschap, waar hij verwelkomd wordt door de verkoopman Ernie (Brent Jennings). Hij wordt daar met open armen ontvangen.

Geweldige score


De gemeenschap biedt hem een wereld aan vol goedkoop bier en makkelijke vriendschappen. Daarnaast houdt de gemeenschap er ook wat vreemde filosofieën op na, die Dud misschien wel helpen om zijn angsten, verleden en toekomst te confronteren.



Lodge 49 scoort geweldig op Rotten Tomatoes. De gemiddelde score op de tomatometer is 94%. Het tweede seizoen van de serie krijgt zelfs een score van 100% van de critics.

Nergens te streamen


De critics consensus luidt als volgt: "Lodge 49 maakt een surrealistische reis naar het droomlandschap van televisie, wat behoorlijk lonend kan zijn voor kijkers die eraan blijven vasthouden".

We begonnen dit artikel echter al met slecht nieuws: Lodge 49 is momenteel nergens in Nederland te streamen. Laten we hopen dat de serie snel opgepikt wordt door een streamingdienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Lodge 49 al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen