search
Netflix schrapt beste sciencefictionfilm aller tijden uit aanbod
Series / Specials

Netflix schrapt beste sciencefictionfilm aller tijden uit aanbod

Netflix verwijdert deze week diverse films, waaronder het vervolg van de sciencefictionfilm Terminator.

Netflix verwijdert deze week weer veel films, waaronder The Pianist en Murder on the Orient Express. Toch zijn er nog veel meer leuke films die helaas verwijderd worden, waaronder deze twee kijktips.

Johnny English



(Bijna) iedereen heeft ooit wel van de iconische Johnny English-films gehoord. Rowan Atkinson schittert in de hoofdrol als Johnny English. Deze geheim agent is een mix tussen James Bond en Mr. Bean.

In Johnny English moet Johnny de kroonjuwelen en de troon beschermen tegen een Franse crimineel. De onhandige geheim agent doet hier zijn uiterste best voor, maar de missie loopt niet altijd even soepel.

Laatste kans: tot en met 14 juli op Netflix.



Terminator 2: Judgement Day



In 1984 kwam het nieuwste project van regisseur James Cameron uit, Terminator, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Deze film werd al snel immens populair en in 1991 kwam het vervolg uit: Terminator 2: Judgement Day.

Terminator 2: Judgement Day wordt gezien als de beste science-fiction sequel ooit gemaakt. In de film moeten twee Terminators terug in de tijd om John Connor te vinden. Ze hebben echter allebei een andere taak: de ene moet hem vermoorden en de andere moet hem beschermen.

Laatste kans: tot en met 14 juli op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Herkijk jij vaak oude klassiekers via Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen