search
LEGO en 'Star Wars' komen met actierijke set die fans echt willen hebben
Series / Nieuws

LEGO en 'Star Wars' komen met actierijke set die fans echt willen hebben

Het gevecht op Peridea in 'Ahsoka' staat centraal in deze set met vijf minifiguren.

Van de Star Wars-serie Ahsoka (2023) verschenen al meerdere sets en binnenkort verschijnt er een vierde die gebaseerd is op een scène uit de laatste afleveringen van de serie op Disney+.

De set heet Ahsoka Tano's duel op Peridea en heeft nummer 75385. Het mag duidelijk zijn dat de set het gevecht op Peridea tussen voornamelijk Ahsoka en Morgan Elsbeth in beeld brengt.

LEGO Ahsoka


Eerder verschenen er drie sets met ruimteschepen gebaseerd op de serie Ahsoka waarin Rosario Dawson te zien is als Ahsoka Tano. Het personage Morgan Elsbeth wordt gespeeld door Diana Lee Inosanto. Zij is een van de laatste overgebleven Nightsister witches of Dathomir en ze is een bondgenoot van Grand Admiral Thrawn.

De compacte LEGO-set bestaat uit 382 steentjes en is vanaf 1 augustus verkrijgbaar voor een kleine 55 euro. Je krijgt de minifiguren van Ahsoka Tano, Grand Admiral Thrawn, Morgan Elsbeth, Ezra Bridger en een Night Trooper.

Voor 8+


Dit keer is de set geen echt verzamelobject, of je moet dol zijn op minifiguren. De set heeft zelfs een speels element, aangezien het platform drie ingebouwde draaischijven heeft voor de minifiguurgevechten en een functie om Ezra's sprong van het platform na te bootsen.

Bekijk op instagram


Wil je liever de serie (nog) een keer zien? Je vindt Ahsoka - 86% op Rotten Tomatoes - op Disney+. Er zijn acht afleveringen.

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en is geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en films.

Ook interessant
Netflix komt met 3 LEGO-sets van hun hitserie uit 2022
Van alle eigen films en series van Netflix is er tot op heden maar één LEGO-set verschenen. Van de serie Stranger Things verscheen in mei 2019 de set LEGO 75810 The Upside Down. Nu weten we dat later dit jaar een andere Netflix-serie… Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij meerdere LEGO-verzamelsets in huis?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen