search
'The Walking Dead'-ster geeft advies aan huidige successerie
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-ster geeft advies aan huidige successerie

Het einde van een tijdperk hoeft niet het einde te zijn van waardering en populariteit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het allerlaatste deel van Yellowstone is aanstaande, en nu bekend is geworden dat hoofdrolspeler Kevin Costner definitief niet terugkeert laat een andere Hollywoodster weten dat het vertrek hem erg bekend voorkomt.

Acteur Michael Rooker heeft openlijk zijn vertrek uit AMC's hitserie The Walking Dead vergeleken met de situatie rondom Costner. Hij vertelde dit tijdens de promotie voor de nieuwe film Horizon, waar beide acteurs samen aan hebben gewerkt.

Niet te zwaar aan trekken


Rooker zit al decennialang in het vak, maar is vooral in recentere jaren bekend geworden van zijn rollen als Yondu in de Guardians of the Galaxy-films van James Gunn, en Merle Dixon in The Walking Dead. In die laatste serie werd hij na seizoen drie uit de serie geschreven. Hij vond dat er niet te lang bij stil moest worden gestaan.

Hij vertelde: "We moeten gewoon allemaal doorgaan. We zijn acteurs, dat is wat we doen. We gaan door. We doen The Walking Dead, ik word vermoord. Ik weet niet waarom, ze weten denk ik niet hoe ze het personage moeten ontwikkelen, dus ik ga door."

Boerenkinkel Merle


Het is inmiddels meer dan tien jaar geleden dat Rooker vertrok uit The Walking Dead, en hij merkt nog steeds dat er veel fans van de serie en van zijn personage zijn. Hij denkt dat dit ook voor Costner zal gelden.



"Ze zijn er nog steeds. Mijn fans van The Walking Dead, de Merle Dixon-fans, ze zijn er nog steeds. En daar is niets mis mee. Ja, Yellowstone-fans zullen nog steeds van Costner houden. Het komt wel goed," aldus Rooker.

Bekijk alle afleveringen van Yellowstone op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke reeks is beter:

  • The Walking Dead

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Yellowstone

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen