search
'Game of Thrones'-ster door Netflix gekaapt voor seizoen 2 van successerie uit 2022
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster door Netflix gekaapt voor seizoen 2 van successerie uit 2022

De streamingdienst en producenten pakken behoorlijk uit met het casten van supersterren.

Netflix is momenteel druk bezig met het werken aan het volgende hoofdstuk van Neil Gaiman's The Sandman, en nu is bekend geworden dat er grote namen worden toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen.

De producenten presenteerden eerder al een indrukwekkende lijst aan nieuwkomers voor seizoen twee, die inmiddels wordt gecomplementeerd door grote namen als Freddie Fox, Steve Coogan en Jack Gleeson.

Gehaat en geliefd


Fox was eerder te zien in de dramaserie Slow Horses, en Coogan heeft een omvangrijke carrière als acteur en komiek en was onder andere te zien naast Rob Brydon in het hilarische The Trip.

Bij het grote publiek is Gleeson waarschijnlijk het meest bekend als de onuitstaanbare en tyrannische Joffrey Baratheon in HBO's Game of Thrones. Tien jaar geleden besloot de acteur te stoppen met acteren, maar nu is hij helemaal terug.

Noorse mythologie


In het komende seizoen van The Sandman worden de drie Noorse goden Thor, Loki en Odin toegevoegd en zij zullen als bondgenoot dienen van Dream (Tom Sturridge), in de hoop hun gemeenschappelijke doel te bereiken.



Wanneer het tweede seizoen van The Sandman precies uitkomt is nog niet bekend. Kijk tot die tijd alle afleveringen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: The Sandman is helemaal niet zo goed als wordt gezegd

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen