search
'Sons of Anarchy'-ster Danny Trejo aangevallen tijdens de parade op Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag
Series / Celebrity

'Sons of Anarchy'-ster Danny Trejo aangevallen tijdens de parade op Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag

De veteraanacteur werd tijdens de Sunland-Tijunga Parade warm onthaald, maar waardeerde dit niet.

Danny Trejo is een Amerikaanse veteraanacteur met een indrukwekkende staat van dienst. De acteur met het markante voorkomen bouwde een reputatie op als acteur in actiefilms en was te zien in From Dusk Till Dawn, de 'Machete'-films, en klassieke series als Sons of Anarchy en Breaking Bad.

Tijdens de Sunland-Tijunga Parade tijdens Onafhankelijkheidsdag, die in de Verenigde Staten op 4 juli wordt gevierd, kreeg de 80-jarige Trejo een onaangename verrassing gepresenteerd. Hij werd namelijk bekogeld met waterballonnen.

Oldtimer


De parade wordt jaarlijks gehouden om de officiële onafhankelijkheid van de Britten te vieren. Trejo reed in zijn oldtimerauto in de parade toen de waterballonnen werden 'afgevuurd'.

Trejo liet het er niet bij zitten en stapte uit om zijn frustratie te tonen. Een aantal omstanders wist de acteur tegen te houden en er was verder geen escalatie. Volgens TMZ noemde Trejo de aanval "kinderachtig".

Misverstand?


Online is opgemerkt dat hier sprake is van een misverstand. Zo merkt Been There op: "Op deze parade worden mensen standaard met waterballonnen bekogeld. Het is er altijd bloedheet. Misschien had iemand Danny moeten waarschuwen, maar de 'daders' hebben niks verkeerds gedaan". Het hele gebeuren was misschien wel een storm in een waterballon.



Machete kun je zien op Pathé thuis en Sons of Anarchy staat op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Danny Trejo: ondergewaardeerd of overschat?

  • Ondergewaardeerd

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Overschat

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen