search
Deze hilarische misdaadserie is echt de moeite waard: "krachtige serie die kijkers meeneemt door een wervelwind van emoties"
Series / Featured

Deze hilarische misdaadserie is echt de moeite waard: "krachtige serie die kijkers meeneemt door een wervelwind van emoties"

Misdaad, humor en tragedie komen samen in de hooggewaardeerde serie "Dead to Me" op Netflix.

Misdaad, duistere humor en tragedie. Dat klinkt als een geweldig begin van een interessante serie en dat is het ook! Dead to Me scoort heel hoog op Rotten Tomatoes en zou zo je nieuwe favoriete serie kunnen worden.

Christina Applegate (Married… with Children) en Linda Cardellini (Freaks and Geeks) schitteren in de hoofdrollen als Jen en Judy. Zij delen het scherm met James Marsden (Saved by the Bell: The New Class), Max Jenkins (The Mysteries of Laura), Sam McCarthy (All These Small Moments) en anderen.

Het plot


Jen en Judy ontmoeten elkaar in een rouwsteungroep nadat zij allebei weduwe zijn geworden. Dan neemt hun bloeiende vriendschap een grote wending wanneer blijkt dat de man van Jen aangereden is door Judy en de man van Judy het gewoonweg heeft uitgemaakt.



Beide vrouwen staan compleet anders in het leven, waardoor ze ieder op hun eigen manier met hun trauma's worstelen. Bovendien ontdekt Jen langzaam maar zeker de duistere waarheid van de dood van haar man en begint ze de geheimen van Judy te ontrafelen.

Een wervelwind van emoties


Criticus Elizabeth Garvia van But Why Tho? A Geek Community op Rotten Tomatoes schrijft dat de serie een grote aanrader is: "Dead to Me [...] eindigt met een cliffhanger. Het is een krachtige serie die de kijkers meeneemt door een wervelwind van emoties."

Ben je benieuwd geworden naar Dead to Me? Stream de serie dan op netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Dead to Me een goede serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen