search
Ontdek deze 4 verborgen, adembenemende actieseries op Netflix vol spektakel en spanning
Series / Nieuws

Ontdek deze 4 verborgen, adembenemende actieseries op Netflix vol spektakel en spanning

Vuur, vechten, explosies… Zie het allemaal in deze selectie van verborgen actieseries.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Obliterated



Soms moeten de critici er niets van hebben, maar vindt het publiek het geweldig. Zo is ook het geval voor deze serie. Het krijgt van het publiek op Rotten Tomatoes een meer dan prima score van 75%. Stream alle afleveringen op Netflix.

De klok tikt door en er is een nucleaire bom in het spel: tijd om een speciale eenheid in te schakelen. Maar na een wilde nacht is het geen makkelijke opgave om de stad te redden. Ontdek het in Obliterated.



Shadow and Bone



Van deze onheilspellende actieserie zie je alle twee de seizoenen op Netflix. Het scoort bij pers en publiek hoog, zoals blijkt uit de waardering van 84% op Rotten Tomatoes.

Het spannende Shadow and Bone is gebaseerd op de Grishaverse-romans van Leigh Bardugo en volgt een verweesde tiener met verborgen krachten in een wereld verdeeld door dodelijke duisternis.



Queen of the South



City of God-icoon Alice Braga schittert in deze meeslepende actieserie op Netflix. Op de Tomatometer geeft het publiek de serie een indrukwekkende score van 88%.

In Queen of the South wordt Teresa gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een maatje en een mysterieus notitieblok moet ze overleven.



Warrior



Oorspronkelijk geproduceerd door Cinemax, daarna HBO Max, maar vindt nu thuis op Netflix. Zowel fans als critici zijn lovend over de serie en het krijgt de nagenoeg perfecte score van 96%.

In Warrior arriveert een Chinese vechtkunstenaar in het San Francisco van de 19e eeuw. Hij wordt lid van een machtige misdaadfamilie en neemt het op tegen rivaliserende bendes in Chinatown.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen