search
Deze mysteriethriller is nieuw op Netflix en lijkt een dikke hit voor fans van spannende series
Series / Nieuws

Deze mysteriethriller is nieuw op Netflix en lijkt een dikke hit voor fans van spannende series

Een koppel in crisis zoekt hun verdwenen kinderen in een mysterieuze en spannende serie.

Ben je klaar voor een meeslepende nieuwe serie vol mysterie en spanning? Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over deze fascinerende show!

Waar gaat de serie over?


Svaniti Nella Notte vertelt het verhaal van Pietro en Elena, een koppel in crisis, die geconfronteerd worden met de mysterieuze verdwijning van hun twee kinderen. Hun zoektocht naar de kinderen leidt hen door een wirwar van gevaar en oude geheimen.

Waar is de serie op gebaseerd?


De serie is gebaseerd op het boek Séptimo van Patxi Amezcua. Het originele verhaal is omgevormd tot een boeiende serie die de kijkers vanaf het eerste moment weet te grijpen.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Riccardo Scamarcio als Pietro, bekend van zijn rol in John Wick: Chapter 2. Annabelle Wallis als Elena, eerder te zien in Peaky Blinders. Massimiliano Gallo als Nicola, die je misschien kent van The Great Beauty.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is een aanrader voor liefhebbers van intense en spannende drama's. Als je genoten hebt van series zoals The Missing of Broadchurch, dan is Svaniti Nella Notte een must-see. Het is ideaal voor kijkers die houden van diepgaande verhaallijnen en verrassende wendingen.



Is de serie te bingen?


De serie bestaat uit één seizoen met tien afleveringen van ongeveer 45 minuten per stuk. Dit betekent dat je in totaal ongeveer 7,5 uur nodig hebt om de hele serie te bekijken. Perfect voor een spannend weekend!

Svaniti Nella Notte is vanaf 11 juli te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij van plan deze te gaan kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen