search
Het wachten is bijna voorbij: Netflix geeft zijn fantasyserie nog één vurige laatste trailer
Series / Trailer

Het wachten is bijna voorbij: Netflix geeft zijn fantasyserie nog één vurige laatste trailer

Ook in het slotseizoen gaan de Hargreeves' er helemaal tegenaan.

Het slotseizoen van The Umbrella Academy belooft de nodige actie, waarbij de gezinsleden eensgezind op moeten treden. Het voortbestaan van de wereld staat weer eens op het spel.

De trailer laat alvast een voorproefje zien van hetgeen we kunnen verwachten. Dit zijn in elk geval een mannelijke stripper en een kerstman met een automatisch geweer.

Nieuwe slechteriken


Emmy Raver-Lampman, die Alison speelt, liet in een featurette het volgende weten: "[Het laatste seizoen] zit vol met de gebruikelijke familie-onzin en ook de nodige fratsen".

De actrice merkte daarnaast op dat er nieuwe slechteriken te zien zullen zijn, twee daarvan worden gespeeld door Megan Mullally en Nick Offerman. Zij spelen de dokters Jean en Gene Thibedeau.

Videoband


Dit echtpaar is docent op een plaatselijke universiteit en koesteren een warme belangstelling voor een van Alisons films, getiteld Love on Loan. Ze zijn bereid om maar liefst $ 5.000 te betalen. Dat is een behoorlijk bedrag voor een videoband, waardoor je direct het vermoeden krijgt dat het echtpaar een verborgen agenda heeft.



Seizoen 4 van The Umbrella Academy kun je streamen vanaf 8 augustus op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij vanaf het eerste moment fan van The Umbrella Academy?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen