search
Zorgen om de Netflix-hit ‘One Piece’
Series / Nieuws

Zorgen om de Netflix-hit ‘One Piece’

Het vervolg zou volgens sommigen wel eens een problematisch kunnen worden.

Na een animatieserie is One Piece, de manga van Eiichiro Oda, nu als live-actionserie te zien op Netflix. De avonturen van de Straw Hats zijn een daverend succes gebleken en het tweede seizoen wordt momenteel gefilmd.

Gezien het einde van het debuutseizoen maakte menig fan zich zorgen dat de cruciale verhaallijn die zich in Loguetown afspeelt overgeslagen zou worden. Onlangs is echter de titel van de eerste aflevering van het tweede seizoen bekendgemaakt waaruit blijkt dat dit niet het geval is.

Centrale rol


Loguetown speelt een centrale rol in One Piece, aangezien met name piratenschepen hier hun voorraden komen bijvullen. Er zijn echter twee bijkomende redenen waarom de verhaallijn in Loguetown niet overgeslagen mag worden.

Luffy (Iñaki Godoy) komt er in Loguetown achter dat er een prijs staat op zijn hoofd. Daarnaast is de locatie een belangrijk onderdeel in de achtergrondgeschiedenis van Gol D. Rogers.

Onlangs werd de titel van de debuutaflevering van seizoen 2 bekendgemaakt, 'The Beginning and the End. Dit is een duidelijke verwijzing naar Loguetown, aangezien de stad bekendstaat als 'stad van begin en einde'. Netflix is duidelijk van plan trouw te blijven aan het bronmateriaal, wat ongetwijfeld tot grote opluchting is van de fans.



One Piece kun je streamen op Netflix.

LET OP!! Het onderstaand bronartikel bevat mogelijk SPOILERS!!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

One Piece: top of flop voor jou?

  • Top

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Flop

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen