search
Kijken of skippen? De eerste recensies van deze eigenaardige serie op Prime Video zijn binnen
Series / Nieuws

Kijken of skippen? De eerste recensies van deze eigenaardige serie op Prime Video zijn binnen

Chaotische film Sausage Party heeft een vervolg: wat vinden critici van deze serie?

Sommige mensen zijn van mening dat animatie alleen geschikt is voor series voor kinderen, maar niets is minder waar. Er bestaan talloze goede geanimeerde series voor volwassenen. Behoort deze gloednieuwe serie tot deze lijst? Critici op Rotten Tomatoes delen hun mening.

In 2016 kwam Sausage Party van makers Seth Rogen, Evan Goldberg en Conrad Vernon uit. De film werd zeer goed ontvangen door critici op Rotten Tomatoes en onlangs is een sequel van deze film uitgekomen: Sausage Party: Foodtopia.

Sausage Party: Foodtopia


De nieuwe serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Sausage Party. Frank en zijn vrienden hebben nu de veilige plek Foodtopia gemaakt nadat ze zich verzet hebben tegen de mens. Hun Foodtopia wordt echter plotseling verwoest door een overstroming, waardoor ze gedwongen worden om samen te werken met mensen.

Sausage Party: Foodtopia is goed ontvangen door critici op Rotten Tomatoes. Op het moment van schrijven heeft de serie namelijk een stevige score van 71%. Dit is iets lager dan de score voor de film (82%), maar nog steeds zeer goed.

Recensies


De serie krijgt een fantastische score van 8/10 van Eric Goldman van IGN Movies. Hij schrijft: "Sausage Party: Foodtopia slaagt erin om opnieuw de dwaze en schandalige benadering van de film vast te leggen, wat bewijst dat er nog steeds genoeg is om over te lachen voor degenen die de eerste keer genoten hebben van het schattige, vloekende en wellustige eten."



Hoewel de serie over het algemeen positieve reacties krijgt, vinden critici zoals Lisa Nystrom van FILMINK (Australia) de film beter: "[H]oewel de serie het hart van de film mist, zullen fans die houden van het grove, onbeschofte en het cartoonachtige van deze franchise de serie geweldig vinden."

Prime Video


Sausage Party: Foodtopia is te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij kunnen lachen om de Sausage Party-film?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen