search
De echte reden achter het vroegtijdige vertrek uit de hitserie 'Outlander'
Series / Nieuws

De echte reden achter het vroegtijdige vertrek uit de hitserie 'Outlander'

Laura Donnelly werd beroemd door haar rol in Outlander, maar waarom verliet ze de serie?

Outlander is een van de populairste series van de afgelopen jaren. De serie heeft veel fans gekregen en heeft veel acteurs en actrices bekend gemaakt. Alles ging goed, maar wat was dan de reden waarom Laura Donnelly de serie verliet?

Tegenwoordig zitten acteurs en actrices vast aan een lang en bindend contract. Denk maar aan de cast van Riverdale. Enkele van de hoofdrolspelers hebben (subtiel) laten weten dat ze liever niet alle seizoenen hadden gedaan, maar dat ze geen keuze hadden door hun contract.

Het vertrek van Donnelly


Bij Outlander liep het allemaal net iets anders. Hoewel Donnelly haar carrière heeft te danken aan Outlander, kon ze de serie redelijk snel verlaten.

Ze werd wereldberoemd door haar rol in Outlander en kon hierdoor nadenken wat ze precies wilde bereiken. Ze besloot dat ze niet voor altijd bekend wilde staan als 'die actrice van Outlander'.

Nieuwe projecten


Ze kreeg al snel andere opties en verliet in 2017 de hitserie. Ze verruilde het scherm voor het podium en schitterde in het toneelstuk The Ferryman, geregisseerd door Sam Mendes. Uiteindelijk keerde ze terug naar de wereld van film met de hoofdrol in Britannia

Bekijk op instagram


Het vertrek van Donnelly komt dus helemaal niet door drama achter de schermen, een grote ruzie of onenigheid. De actrice wilde simpelweg andere opties en paden bewandelen om zo uit te zoeken wat het best bij haar past.

Outlander


Outlander is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Mistte jij Laura Donnelly nadat ze uit Outlander was vertrokken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen