search
Geliefde actieserie is opnieuw een hit op Netflix: "Ik weet niet waarom"
Series / Nieuws

Geliefde actieserie is opnieuw een hit op Netflix: "Ik weet niet waarom"

Eigenlijk werd de serie al stopgezet, maar S.W.A.T. bleek te populair en krijgt nu meerdere nieuwe seizoenen.

Netflix heeft recent het zesde seizoen van S.W.A.T. online gezet. De actieserie is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1975 en de latere film S.W.A.T. uit 2003 met onder andere Samuel L. Jackson en Colin Farrell.

De serie staat alweer eventjes in de Netflix Top 10 - op dit moment op plaats negen - en dat betekent dat heel wat mensen op de serie afstemmen. Netflix zette het zesde seizoen online, terwijl de serie al uit zeven seizoenen bestaat.

Gecanceld


Dat zevende seizoen was er bijna niet gekomen. In 2022 werd S.W.A.T. door de Amerikaanse zender CBS gecanceld, maar in oktober dat jaar werd de serie alsnog verlengd met een zevende en laatste seizoen.

In april werd er onthuld dat er ook een achtste seizoen gaat komen, en zo blijft S.W.A.T. zich voldoende bewijzen. De kijkcijfers zijn de afgelopen drie seizoenen vrijwel gelijk gebleven, en dat is uiteraard een bijzonder positief verkoopargument.

Waarom?


Een reactie op IMDb op de politieserie: "Ik weet niet waarom, maar ik kijk graag naar S.W.A.T. Ja, de serie heeft hier en daar zijn fouten, maar ik heb veel slechtere series gezien." Je kijkt de zes seizoenen hier op Netflix.



De synopsis volgens Netflix: Een sergeant krijgt in zijn woonplaats Los Angeles de taak om een eliteteam van agenten te leiden - en dodelijke spanningen in zijn gemeenschap te ontzenuwen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

S.W.A.T.: volg jij deze serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen