search
Nieuwe Netflix Original met de volle 100% op Rotten Tomatoes staat direct in de Netflix Top 10
Films / Nieuws

Nieuwe Netflix Original met de volle 100% op Rotten Tomatoes staat direct in de Netflix Top 10

De dramafilm Goyo doet het goed en lijkt zeker het kijken waard op Netflix.

De Netflix Top 10 van films heeft een nieuwe Netflix Original verwelkomd. Goyo is een Argentijnse Netflix-film en deze staat op dit moment op de negende plaats in de lijst. Is het iets voor jou?

De dramafilm wordt door Netflix omschreven met woorden als excentriek en romantisch en je ziet rollen van - voor velen van ons - onbekende namen als Nicolás Furtado, Nancy Dupláa en Soledad Villamil.

Netjes ontvangen


Met een 6,4 na een kleine 700 stemmen staat de Goyo er netjes voor op IMDb, maar wel minder goed dan op Rotten Tomatoes. De Tomatometer noteert namelijk na 5 recensies een mooie 100 procent en een Audience Score van 97 procent.

"Als je van karakterstukken houdt, zul je deze film een vermakelijke kijkervaring vinden," schrijft monicorps-54503 op IMDb. "Als je alle losse eindjes aan elkaar wilt knopen, dan is deze film misschien niet geschikt voor jou, omdat het meer een verkenning is van het wat-als-scenario dan een bron van antwoorden."

Nu te zien


Wil je Goyo graag zien? Het drama, met een speelduur van 106 minuten, vind je nu op Netflix.



De synopsis: Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Goyo al gekeken?

  • Ja of ga ik snel doen

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee en ga ik ook niet doen

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen