search
Volgende grote Netflix-thriller met bekende acteurs krijgt hoopvolle trailer
Series / Nieuws

Volgende grote Netflix-thriller met bekende acteurs krijgt hoopvolle trailer

De topstreamer komt met een serie over moord en mysterie in een luxueuze zomerse setting.

In de zomer van 2022 kondigde Netflix een verfilming aan van The Perfect Couple. De verfilming van het gelijknamige succesboek van Elin Hilderbrand is een van de langverwachte projecten van de megastreamer.

Het verhaal gaat over het 'perfecte koppel' uit de titel. Net als in het echte leven is dat koppel minder perfect dan de buitenwereld denkt. In het zomerse Nantucket in de Amerikaanse staat Massachusetts staat een extravagante bruiloft op het punt te beginnen als er een lijk gevonden wordt en alle bruiloftsgasten opeens verdachten zijn.

Susanne Bier


Netflix strikte niemand minder dan Susanne Bier voor de regie van alle episodes. De Deense regisseuse maakte in haar thuisland furore met films als After the Wedding en In a Better World, en trok vervolgens naar Hollywood. Daar regisseerde ze de verfilming van de John le Carré-klassieker The Night Manager alsook de Netflix-hit Birdbox.

Bier regisseert een cast gevuld met grote namen. Het perfecte koppel uit de titel wordt gespeeld door Liev Schreiber en Nicole Kidman, en in de bijrollen verschijnen acteurs als Dakota Fanning, Jack Reynor, Eve Hewson, Meghann Fahy, Ishaan Khatter en Billy Howle.

September


The Perfect Couple verschijnt op 5 september dit jaar op Netflix. De mini-serie telt zes afleveringen, die allemaal tegelijk te zien zullen zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat je The Perfect Couple gaat kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen