search
Overleden op jonge leeftijd: 'ALF'-acteur is niet meer
Series / Nieuws

Overleden op jonge leeftijd: 'ALF'-acteur is niet meer

De jonge acteur uit de aandoenlijke sitcom werd in de jaren 80 wereldwijd bekend.

Het nieuws is bekend geworden dat acteur Benji Gregory, vooral bekend als kindster uit de populaire sitcom ALF, is overleden. Zijn zus Rebecca heeft laten weten dat Benji op 13 juni dood werd gevonden in zijn auto.

De lijkschouwer van Maricopa County in Arizona laat weten dat de exacte doodsoorzaak nog steeds wordt onderzocht. Gregory's zus heeft aangegeven dat Benji al langer kampte met psychische klachten.

Tragisch ongeluk


Het was bekend dat Gregory al langere tijd leed aan depressie, bipolaire stoornis en een slaapstoornis die hem vaak dagenlang wakker hield. Het lijkt er echter op dat zijn dood een tragisch ongeluk is geweest.

Bekenden van Gregory denken dat hij op 12 juni naar de bank is gegaan om geld te storten, in zijn auto in slaap viel en overleed aan hitteslag door de intense zomerhitte in Arizona. Zijn hulphond Hans, waarmee Gregory samen was, is ook dood in de auto aangetroffen.

In één klap wereldberoemd


De meeste mensen kennen Gregory van zijn rol als Brian Tanner in NBC's razend populaire sitcom ALF, die van 1986 tot 1990 werd uitgezonden. Hij werd als jongste lid van de familie Tanner de grootste vriend van het buitenaardse monstertje dat bij de familie kwam.



Rebecca en haar familie zijn diep bedroefd door dit verlies en bedanken iedereen voor hun steun en vriendelijke woorden in deze moeilijke tijd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen