search
"Gladiator II is indrukwekkender dan van Game of Thrones"
Series / Nieuws

"Gladiator II is indrukwekkender dan van Game of Thrones"

Dit is wat Pedro Pascal te zeggen heeft over Gladiator II en Game of Thrones.

Pedro Pascal heeft de laatste jaren in enkele van de grootste franchises gespeeld. Zo schitterde hij in zijn rollen in The Last of Us, Game of Thrones, The Mandalorian. Nu heeft hij zijn nieuwe project, Gladiator II, op een unieke manier vergeleken met een ander project.

De acteur werd bekend door zijn rol van Prins Oberyn Martell in Game of Thrones. Fans werden op slag verliefd op zijn talent en dat was het begin van een alsmaar groeiende carrière.

Andere projecten


Sindsdien heeft hij in veel andere films en series gespeeld, waaronder in de opkomende Gladiator II. Pascal speelt de Romeinse generaal Acacius. Opvallend genoeg heeft dit project iets gemeen met Game of Thrones.

Beide projecten zijn namelijk opgenomen in Malta. In een recent interview met Vanity Fair vergeleek Pascal de twee sets en zijn opmerking is hartverscheurend voor veel fans.

De twee sets


Pascal heeft op veel verschillende sets gestaan en heeft dus veel ervaring opgedaan en veel gezien. Toch was hij (zelfs na het filmen van Game of Thrones) diep onder de indruk van de set van Gladiator II.

Hij vertelde: "Het was alsof je Game of Thrones nam en alles vermenigvuldigde. Ik heb op zulke grote sets gestaan ​​– en ik heb nog nooit zoiets gezien!"

Game of Thrones


We kunnen alleen maar bedenken hoe indrukwekkend de set van Gladiator II is geweest voor Pascal, want zelfs de set van Game of Thrones op HBO Max is al genoeg om indruk te maken op veel acteurs.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Gladiator II in de bioscoop kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen