search
Ben je klaar met 'Supacell' op Netflix? Kijk dan ook deze briljante en scifi-serie op Disney+
Series / Featured

Ben je klaar met 'Supacell' op Netflix? Kijk dan ook deze briljante en scifi-serie op Disney+

Deze briljante scifi-serie is perfect voor fans van de superheldenserie Supacell.

De gloednieuwe superheldenserie Supacell is enorm populair. De serie scoort een fantastische score van 100% op Rotten Tomatoes en is ieders nieuwe favoriete serie. Heb je alle afleveringen al (minstens) één keer gezien? Dan is deze serie een perfect alternatief.

Als je genoten hebt van Supacell dan is de superheldenserie Extraordinary perfect voor jou. Beide series zijn namelijk Britse superheldenseries met een goede dosis humor en actie.

Extraordinary


Extraordinary is gemaakt en geschreven door Emma Moran. Ze heeft eerder al gewerkt aan komedies zoals The Hook en Comedy Room. Ze bedacht het idee voor Extraordinary tijdens haar masterstudie in Manchester. Tijdens COVID-19 voltooide ze het script en won ze de 'Thousand Films' wedstrijd voor scripts.

Máiréad Tyers schittert in de hoofdrol als Jen. Voordat Tyers deze rol kreeg, was ze al te zien in de film Belfast en Tell Me Everything. Ze deelt het scherm met Sofia Oxenham (Poldark), Bilal Hasna (Layla) en Luke Rollason (Becoming Elizabeth).

Het plot


Extraordinary speelt zich af in een wereld waarin superkrachten heel normaal zijn. Iedereen die 18 wordt, krijgt een speciale kracht.



De serie volgt de 25-jarige Jen (Tyers). Ze werkt in een kostuumwinkel, maar heeft nog steeds geen superkracht. Ze worstelt hier enorm mee en is nog steeds op zoek naar een manier om met deze teleurstelling om te gaan.

Disney+


Ben je benieuwd geworden naar Extraordinary? Stream de serie dan op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Supacell de 100% op Rotten Tomatoes waard?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen