search
Net 'A Quiet Place: Day One' gezien? Vergeet dan niet deze voortreffelijke scifi-serie te kijken
Series / Featured

Net 'A Quiet Place: Day One' gezien? Vergeet dan niet deze voortreffelijke scifi-serie te kijken

Fans van A Quiet Place zullen genieten van dit post-apocalyptische drama.

De gloednieuwe spin-off van A Quiet Place, A Quiet Place: Day One, met Lupita Nyong'o in de hoofdrol, is enorm populair. De film is goed ontvangen en heeft op het moment van schrijven een fantastische score van 87% op Rotten Tomatoes.

Heb je deze bloedstollende film gezien en ben je op zoek naar soortgelijke series? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte aanrader voor jou! Fans van A Quiet Place Day One zullen namelijk genieten van het post-apocalyptische drama The Last of Us.

Van game naar serie


De serie is gebaseerd op de gelijknamige videogame van Naughty Dog die in 2013 uitkwam. Tien jaar later, in 2023, maakten Craig Mazin en Neil Druckmann een fantastische serie, gebaseerd op deze game.

The Mandalorian-acteur Pedro Pascal schittert in de hoofdrol als Joel, een smokkelaar. Hij deelt het scherm met Bella Ramsey die Ellie speelt, een tiener die immuun is voor het virus dat de hele wereld teistert.

Het plot


In The Last of Us is een virus uitgebroken, waardoor iedereen nu in een post-apocalyptische wereld leeft. Wanneer iemand besmet is met deze schimmelinfectie, verandert hij of zij in een zombieachtig wezen.



Twintig jaar na het uitbreken van het virus wordt duidelijk dat Ellie immuun is voor deze infectie. Ze is de enige hoop om de wereld te redden en het is aan Joel om haar naar een veilige plek te begeleiden.

HBO Max


Ben je benieuwd geworden naar The Last of Us? Stream het eerste seizoen dan op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

A Quiet Place: Day One: heb jij de film al in de bioscoop gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen