search
Meest succesvolle dramaserie van Apple TV+ verlengd voor 2e seizoen
Series / Nieuws

Meest succesvolle dramaserie van Apple TV+ verlengd voor 2e seizoen

De techreus heeft een streamingdienst met series die het steeds beter gaan doen.

Soms blijken miniseries zo succesvol dat streamingdiensten besluiten om het te verlengen voor meerdere seizoenen. Precies dat is nu ook het geval voor de juridische thriller Presumed Innocent.

De serie krijgt namelijk een tweede seizoen en David E. Kelley, J.J. Abrams en ster van het eerste seizoen Jake Gyllenhaal keren terug als uitvoerend producent. Het nieuws komt een maand na de première van de serie op Apple TV+, waar het inmiddels de meest bekeken dramaserie op de streamingdienst is geworden.

Een mogelijk nieuw verhaal


Er zijn nog geen details bekend over het volgende hoofdstuk van Presumed Innocent, maar de streamingdienst heeft wel laten weten dat het zich zal richten op een spannende en gloednieuwe zaak.

Net zoals andere bekende gelimiteerde series die uiteindelijk verlengd werden voor meerdere seizoenen, zoals The White Lotus of Shogun, zullen er waarschijnlijk personages zijn die de onderlinge seizoenen met elkaar zullen verbinden.

Apple-series doen het steeds beter


Het is niet de eerste keer dat een Apple TV+ original het goed doet onder het seriekijkend publiek. Vorig jaar stond Idris Elba's Hijack in de Amerikaanse lijst van meest bekeken series, nadat Ted Lasso deze positie ook al eens haalde.



Stream elke week een nieuwe aflevering van Presumed Innocent op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen