search
Nieuw op Prime Video: Schitterende première en veel andere topseries deze week
Series / Nieuws

Nieuw op Prime Video: Schitterende première en veel andere topseries deze week

Stem deze week af op Prime Video voor een epische nieuwe serie met grote sterren.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Boys


Verschijnt op: Donderdag 18 juli | Release: Seizoen 4 - aflevering 8 | Genre: Actie / Komedie / Misdaad | Kijk op: Prime Video

De wereld staat op de rand van de afgrond. Victoria Neuman nadert het Oval Office en zit onder de duim van Homelander die zijn macht versterkt. Butcher, die slechts maanden heeft, is Becca’s zoon verloren en zijn baan als leider van The Boys. Het team is zijn leugens zat. Nu de inzet hoger is dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voor het te laat is.



Betty la Fea: The Story Continues


Verschijnt op: Vrijdag 19 juli | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie | Kijk op: Prime Video

Twee decennia later probeert Betty de band met haar opstandige tienerdochter Mila te herstellen, terwijl haar huwelijk met Armando op de klippen loopt. Dit zet haar aan het denken over de keuzes die ze in haar leven heeft gemaakt.



Those About to Die


Verschijnt op: Vrijdag 19 juli | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Komedie / Drama | Kijk op: Prime Video

Deze serie onthult een onbekende kant van Rome: de schimmige wereld van het vermaak voor de massa, waar het volk krijgt waar het het meest naar verlangt - bloed en spektakel.



Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

19 juli: LOL: Last One Laughing Philippines (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Komedie / Reality-TV - LOL of Last One Laughing is een realityshow waarin tien comedians strijden om elkaar aan het lachen te maken. Zonder een glimlach te laten zien, zetten ze hun beste grappen en capriolen in om elkaar binnen zes uur aan het lachen te krijgen. Het is een hilarische strijd vol humor en zelfbeheersing, waarbij de laatste die lacht een bedrag van één miljoen peso wint.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen