search
Eindelijk: 'Severance' seizoen 2 heeft een releasedatum
Series / Nieuws

Eindelijk: 'Severance' seizoen 2 heeft een releasedatum

Twee jaar later wordt de mysterieuze en spannende scifi-serie eindelijk vervolgd.

Een van de beste series van 2022 was ongetwijfeld het toen gloednieuwe Severance. De serie mengde science fiction-elementen met een mysterieuze thriller die het voorjaar domineerde in serieland.

De bedenker van de serie is Dan Erickson. Hij creëerde een wereld waarin de herinneringen van mensen in hun werk- en privéleven gescheiden van elkaar zijn. Hoofdpersonage Mark Scout (gespeeld door acteur Adam Scott) ontdekt al snel dat die wereld niet is wat hij lijkt.

The We We Are


Sinds de fenomenale slotepisode The We We Are wachten fans op het tweede seizoen van de serie. Na lang wachten weten we nu eindelijk wanneer Severance weer op Apple TV+ verschijnt.

In een teaser trailer laat de streamer namelijk weten dat op 17 januari 2025 het mysterieuze avontuur vervolgt wordt. In de teaser zien we naast acteur Adam Scott ook andere oude bekenden terug, zoals John Turturro, Zach Cherry en Britt Lower. Ook zien we een nieuw gezicht: Game of Thrones-actrice Gwendoline Christie sluit zich aan bij de cast voor seizoen 2.

2025


Het duurt nog meer dan een half jaar tot 2025 begint. Alle tijd dus om Severance seizoen 1 nog eens te bewonderen op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen