search
Netflix in de ban van snoeiharde en epische actieserie: "bruut en een beetje teleurstellend"
Series / Nieuws

Netflix in de ban van snoeiharde en epische actieserie: "bruut en een beetje teleurstellend"

Het derde seizoen van Vikings: Valhalla nu op tweede plaats in de Netflix Top 10.

Deze maand rond Netflix de tweede serie af in de Vikings-reeks. De originele serie liep van 2013 tot en met 2020 en nu is Vikings: Valhalla afgerond met het derde en laatste seizoen. Maar een definitief afscheid lijkt het nog niet.

Het nieuwste seizoen verscheen op donderdag op Netflix en staat nu op de tweede plaats in de top 10, vlak achter de succesvolle docu The Man with 1000 Kids en voor het scifi-drama Supacell.

Wisselend ontvangen


Veel ontvangstcijfers voor het derde seizoen zijn er nog niet vinden. Op Rotten Tomatoes staan drie recensies. Zo schrijft Arezou Amin van Collider: "Vikings: Valhalla seizoen 3 komt met een bitterzoete seizoensfinale, maar laat nog steeds de deur open voor een vervolg", en ze geeft een 8/10.

"Hoewel het nieuwe seizoen voldoende actie en politieke intriges biedt om vermakelijk te zijn, is het een teleurstellend einde van het verhaal dat meer dan tien jaar geleden begon met de originele Vikings," vindt Rafael Motamayor van IGN Movies, die een 6/10 geeft.

Nu te zien


Als je Vikings: Valhalla graag wilt zien, dan vind je de acht nieuwe afleveringen nu op Netflix.



De synopsis voor de serie: In dit vervolg op 'Vikings' zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wil jij een nieuwe Vikings-serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen