search
Internationaal bekroonde series nu eenvoudig te streamen op NPO Plus
Series / Specials

Internationaal bekroonde series nu eenvoudig te streamen op NPO Plus

NPO Start en Plus biedt betaalbare toegang tot internationaal bekroonde topseries.

De grootste streamingdiensten hebben het grootste aanbod, maar ook de hoogste prijzen. Wil je toch kunnen genieten van de leukste series zonder een duur abonnement? Dan is NPO Start de perfecte oplossing. Hieronder lees je vier fantastische aanraders.

1985



Deze Belgische serie van makers Wouter Bouvijn en Willem Wallyn kwam in januari 2023 uit. De serie gaat over de Bende van Nijvel, een groep misdadigers uit de jaren '80.

De serie op NPO Plus volgt de vrienden Marc en Franky. Zij zijn net naar Brussel verhuisd, maar raken al snel verstrikt in de criminele wereld van de Bende van Nijvel.



Sisi



Hoewel Sisi op NPO Start een historisch drama is, is de serie niet te vergelijken met een stoffige geschiedenisles. Regisseur Sven Bohse heeft het leven van prinses Elisabeth (Sisi) op een magische wijze weten te verfilmen.

Sisi volgt het leven van Sisi van klein meisje tot machtige keizerin. De serie gaat in op haar relatie met Franz Joseph I en de moeilijke beslissingen die ze moet maken om haar rijk te beschermen.



Shetland



Deze spannende politieserie op NPO Plus is bedacht door de misdaadschrijfster Ann Cleeves en geregisseerd door Peter Hoar (The Last of Us).

Shetland vertelt het verhaal van inspecteur Jimmy Perez (Douglas Henshall). Hij keert terug naar zijn geboorteplaats: de Shetlandeilanden, maar dan raakt hij verstrikt in een moordonderzoek dat oude geheimen onthult.



The Little Drummer Girl



The Bikeriders-acteur Michael Shannon deelt in The Little Drummer Girl het scherm met Alexander Skarsgård (Zoolander) en British Independent Film Award-winnaar, Florence Pugh (Little Women, Oppenheimer, Black Widow).

The Little Drummer Girl is gebaseerd op het gelijknamige boek van John le Carré en vertelt het verhaal van een Engelse actrice. Ze wordt gerekruteerd om een Palestijnse groep te infiltreren om zo Europa te beschermen tegen een terroristische aanval.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op NPO Plus?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen