search
Eerste foto's uit de volgende 'Star Wars'-film staan online
Films / Foto's

Eerste foto's uit de volgende 'Star Wars'-film staan online

De afronding van de populaire 'Star Wars'-serie bestaat uit een film die in 2026 verwacht wordt.

Jon Favreau's The Mandalorian telt tot nu toe drie seizoenen en is een hit gebleken. De avonturen van Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu hebben de weg gevonden naar een breed publiek.

De serie eindigt met een film, wat automatisch inhoudt dat de franchise, sinds 2019, voor het eerst weer terugkeert naar de bioscoop. Op X zijn onlangs de eerste foto's geplaatst waaruit blijkt dat de sets gebouwd worden.

Licht op de zaak


De premièredatum voor de film staat voor nu gepland op 22 mei 2026. De opnames zouden via diverse online bronnen beginnen op 17 juni, maar sinds die datum is niets meer vernomen.

Het officiële X-kanaal @MakingStarWars werpt wat licht op de zaak. Er zijn namelijk foto's geplaatst waaruit blijkt dat de filmset momenteel wordt gebouwd, in een studio in Zuid-Californië. Het bijschrift luidt: "Daar gaan we weer".

Drukke agenda's


Verder is hoofdrolspeler Pedro Pascal vanaf eind juli bezig met het filmen van de film The Fantastic 4, waarin hij de rol van Reed Richards zal spelen. Brendan Wayne, die ook Din Djarin speelt, plaatste daarnaast een story op zijn Insta-account waaruit blijkt dat hij bezig is aan de film Ab Invito.

Bekijk hier de foto's.

Aan de film wordt dus gewerkt, maar een en ander zal ongetwijfeld van de drukke agenda's afhangen. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Waar te zien?


Kijk The Mandalorian op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat de film The Mandalorian & Grogu een succes wordt?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen