search
Onthutsende en onthullende Netflix Original moet de streaming dienst in vuur en vlam zetten
Series / Nieuws

Onthutsende en onthullende Netflix Original moet de streaming dienst in vuur en vlam zetten

Vijfdelige true-crime docuserie over de moord op Yara Gambirasio en de rechtszaak tegen de dader.

Maak je klaar voor een meeslepende kijkervaring met de nieuwe serie The Yara Gambirasio Case: Beyond Reasonable Doubt. Hier zijn vijf dingen die je moet weten over dit waargebeurde verhaal, voordat je begint met kijken:

Waar gaat de serie over?


The Yara Gambirasio Case: Beyond Reasonable Doubt is een vijfdelige true-crime docuserie die het tragische verhaal van de moord op de 13-jarige Yara Gambirasio opnieuw vertelt en dieper ingaat op de zaak. De serie volgt de gebeurtenissen vanaf haar verdwijning tot de complexe rechtszaak tegen de veroordeelde dader.

Waar is de serie op gebaseerd?


De serie is gebaseerd op de waargebeurde gebeurtenissen rondom de moord op Yara Gambirasio in 2010. Hoewel het geen boek als bron heeft, maakt de serie gebruik van getuigenissen, reconstructies en nooit eerder vertoonde materialen om het verhaal te vertellen.

Wie zien we in de serie?


Enkele belangrijke figuren zijn Massimo Bossetti, de veroordeelde moordenaar, en zijn vrouw Marita. Daarnaast zijn er interviews met politieagenten, onderzoekers en andere betrokkenen bij de zaak.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor liefhebbers van true-crime documentaires en iedereen die geïnteresseerd is in intrigerende en complexe misdaadverhalen. Fans van series zoals Making a Murderer of The Staircase zullen zeker genieten van The Yara Gambirasio Case: Beyond Reasonable Doubt.



Is de serie te bingen?


De serie bestaat uit vijf afleveringen van elk ongeveer 50 minuten. In totaal ben je dus iets meer dan vier uur kwijt om de gehele serie in één keer te bekijken.

Zorg ervoor dat je vanaf 16 juli klaar zit, want The Yara Gambirasio Case: Beyond Reasonable Doubt is dan wereldwijd te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat The Yara Gambirasio Case: Beyond Reasonable Doubt al op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen