search
Laatste kans: unieke en goede avonturenfilm verdwijnt binnenkort van Netflix
Series / Specials

Laatste kans: unieke en goede avonturenfilm verdwijnt binnenkort van Netflix

Geniet nog snel van deze twee films voordat ze verdwijnen van Netflix.

Het aanbod van Netflix is één van de grootste onder alle verschillende streamingdiensten. Helaas verdwijnen er elke week ook veel films en series. Binnenkort worden deze twee pareltjes verwijderd, maar gelukkig kun je ze de komende dagen nog een laatste keer bekijken.

Cast Away



Deze film met Tom Hanks in de hoofdrol ging in 2000 in première. Hij produceerde de film ook en werkte samen met regisseur Robert Zemeckis en schrijver William Broyles Jr. Cast Away werd zeer goed ontvangen en won de prijs voor Best Actor - Motion Picture Drama en was genomineerd voor Best Actor in a Leading Role.

Tom Hanks speelt Chuck Noland, een FedEx-analist die over de hele wereld reist om bedrijfsproblemen op te lossen. Op één van zijn reizen stort zijn vliegtuig neer en komt hij terecht op een onbewoond eiland. Alles wat hij heeft is zijn hoop om terug te keren naar huis.

Laatste kans: tot en met 21 juli op Netflix



The Favourite



Olivia Colman (Broadchurch) en Emma Stone (The Amazing Spider-Man) schitteren in de hoofdrollen in de duistere film The Favourite. Deze film van regisseur Yorgos Lanthimos is in 2018 uitgekomen en werd zeer goed ontvangen. Op het moment van schrijven heeft The Favourite een fantastische score van 93% op Rotten Tomatoes.

The Favourite speelt zich af in de 18e eeuw. De zwakke koningin Anne staat aan het hoofd van Engeland, terwijl het land in oorlog is met Frankrijk. Haar beste vriendin, Lady Sarah, regeert in haar plaats het land en zorgt tegelijk voor Anne.

Laatste kans: tot en met 22 juli op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke film kijk jij nog snel?

  • Cast Away

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • The Favourite

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen