search
Dit is de best bekeken Netflix-komedieserie wereldwijd: Maar komt er wel een vervolg?
Series / Nieuws

Dit is de best bekeken Netflix-komedieserie wereldwijd: Maar komt er wel een vervolg?

Inmiddels zijn we al een tijdje verder, wanneer kunnen we het vervolg eigenlijk verwachten?

De komedieserie Ginny & Georgia, over de alleenstaande moeder Georgia (Bianna Howey) en haar tienerdochter Ginny (Antonia Gentry) behoort tot Netflix' meest gestreamde series ter wereld. Dit succes heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de vernieuwing met een derde én een vierde seizoen.

In een interview met Screen Rant liet Nathan Mitchell, die een vaste rol heeft in de serie, zich uit over de komende seizoenen. Volgens de acteur zal het publiek verrast worden door wat er op stapel staat.

Whiplash


De Canadese acteur is vooral bekend als Black Noir in The Boys en speelt Ginny's biologische vader Zion Miller in de geliefde komedieserie. Volgens Mitchell wordt het derde seizoen "knettergek".

Mitchell: "Ik mag niet teveel verklappen, maar het publiek gaat whiplash krijgen. Hun hoofd zal letterlijk alle kanten op zwiepen van verrassing, aangezien er heel wat gaat gebeuren in het derde seizoen. Ik kan niet wachten tot het te zien is".

De opnames van seizoen 3 zijn momenteel gaande, waarna er een pauze ingelost zal worden voordat de productie van het vierde seizoen van start gaat. Volgens de acteur zal het vierde seizoen in de loop van volgend jaar gefilmd worden.



Momenteel is nog geen premièredatum van het derde seizoen bekend, maar naar verwachting zal dit in de loop van 2025 zijn.

Waar te zien?


Ginny & Georgia kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij Ginny & Georgia hebt gezien: is dit echt een leuke serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen