search
'Euphoria': Eindelijk weer echt goed nieuws over de geplaagde HBO-serie
Series / Nieuws

'Euphoria': Eindelijk weer echt goed nieuws over de geplaagde HBO-serie

De dramatische serie komt terug met een cast die inmiddels wat ouder is.

Na een bijzonder lange onderbreking tussen seizoenen, bevestigt HBO dat het langverwachte derde seizoen van Euphoria er nu eindelijk komt, inclusief terugkeer van de volledige hoofdcast.

Het filmen van het derde seizoen van het door Sam Levinson gecreëerde drama staat gepland voor januari 2025, bijna drie jaar na de première van seizoen twee. Het was nog een behoorlijke klus om alle castleden weer bij elkaar te krijgen, aangezien sommigen inmiddels vanwege hun sterrenstatus een behoorlijk drukke agenda hebben.

Een sprong in de tijd


HBO heeft nog geen uitzenddatum vastgesteld, maar het is onwaarschijnlijk dat Euphoria voor het einde van volgend jaar te zien zal zijn. Dit betekent een mogelijke kloof van vier jaar tussen de seizoenen.

Wanneer de serie terugkeert, is het waarschijnlijk dat de hoofdcast de middelbare school zal hebben verlaten. Levinson en HBO hebben het er al over gehad dat seizoen drie waarschijnlijk een sprong in de tijd zal maken.

Flinke populariteit


De volledige hoofdcast, waaronder Zendaya, Sydney Sweeney, Hunter Schafer en Jacob Elordi, keren dus weer terug en dat zal de populariteit van de serie ongetwijfeld ten goede komen. Zendaya is inmiddels niet meer weg te denken uit Hollywood met haar rollen in films als Dune en de Spider-Man-reeks.



Maar ook Sweeney timmert aardig aan de weg. Zo was ze te zien in Quentin Tarantino's Once Upon a Time… in Hollywood, en recenter in het huiveringwekkende, en door haarzelf geproduceerde Immaculate.

Tot het nieuwe seizoen uitkomt kun je altijd nog eens alle afleveringen van Euphoria streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Euphoria zou veel meer aandacht mogen krijgen

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen