search
Dé beste serie op Disney+ keert eindelijk terug met een nieuw seizoen: "water in je mond"
Series / Nieuws

Dé beste serie op Disney+ keert eindelijk terug met een nieuw seizoen: "water in je mond"

Seizoen 3 van 'The Bear' biedt culinaire spanning, persoonlijke ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen.

Seizoen 3 van The Bear komt binnenkort op Netflix Hier zijn vijf dingen die je moet weten voordat je gaat kijken:

Waar gaat de serie over?


The Bear volgt de getalenteerde chef-kok Carmen "Carmy" Berzatto, die terugkeert naar Chicago om het familierestaurant, The Beef, te redden na de tragische dood van zijn broer. Met een keuken vol eigenzinnige medewerkers en torenhoge schulden probeert Carmy het restaurant nieuw leven in te blazen en zijn eigen demonen te overwinnen.

Wat kan men van seizoen 3 verwachten?


Seizoen 3 van The Bear belooft nog meer culinaire spanning en persoonlijke ontwikkelingen. Carmy en zijn team staan voor nieuwe uitdagingen nu hun gerenoveerde restaurant bekendheid krijgt.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden vertolkt door Jeremy Allen White als Carmen "Carmy" Berzatto, die je wellicht kent van Shameless. Ayo Edebiri speelt de ambitieuze souschef Sydney, bekend van Big Mouth, en Ebon Moss-Bachrach vertolkt Richie, Carmy's chaotische neef, eerder te zien in Girls.

Voor wie is deze serie?


The Bear is perfect voor culinaire liefhebbers van intense drama's met een vleugje humor. Fans van series als Chef's Table en Kitchen Confidential zullen deze serie geweldig vinden. Als je geniet van sterke karakterontwikkelingen en de dynamiek van de professionele keuken, dan is deze serie zeker iets voor jou.



Is de serie te bingen?


De serie bestaat uit drie seizoenen met elk acht afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 30 minuten. In totaal duurt het ongeveer 12 uur om beide seizoenen achter elkaar te kijken. Perfect voor een weekendje binge-watching!

The Bear is te zien vanaf 17 juli op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de twee seizoenen van The Bear al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen