search
'The Boys'-acteur is er na de brute serie helemaal klaar mee
Series / Nieuws

'The Boys'-acteur is er na de brute serie helemaal klaar mee

De ster lijkt andere paden te willen bewandelen na het slotseizoen van 'The Boys'.

Momenteel is het vierde seizoen van superheldenserie The Boys in volle gang. Komende week zal de slotepisode van seizoen 4 in première gaan. Het laatste seizoen roept verdeelde reacties op onder fans, maar er is een element waar vrijwel elke kijker van opfleurt.

Dat element komt in de vorm van Antony Starr. De Nieuw-Zeelandse acteur oogst inmiddels al vijf jaar niets dan lof voor zijn vertolking van de superschurk Homelander in The Boys.

DCU


Ondanks alle lof is het maar de vraag of we Starr in de toekomst nog terug gaan zien in het populaire superheldengenre. In een interview met de Happy Sad Confused podcast ging de acteur in op zijn toekomst als acteur.

Fans hebben Starr in hun fantasie al gecast als acteur in andere superheldrollen, bijvoorbeeld als Booster Gold in het gloednieuwe DC-universum, ook bekend als het DCU. De Nieuw-Zeelander lijkt zelf minder enthousiast dan zijn fans.

CSI-serie


''Ik word oud, en mijn lichaam wil niet zoveel actie meer,'' zei de acteur. 'Ik wil gaan zitten en zeggen 'Hé, je kunt dat helemaal niet doen'. Ik wil achter een bureau zitten in een CSI-serie.''



Starr lijkt dus minder honger te hebben naar nog een actierijke rol dan veel van zijn fans. Des te meer reden om de ster nog eens in actie te zien in The Boys op Amazon Prime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij ondertussen ook klaar met superhelden?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen