search
Ontdek deze nagelbijtende Finse thriller: nu beschikbaar op NPO Plus
Series / Specials

Ontdek deze nagelbijtende Finse thriller: nu beschikbaar op NPO Plus

Ontdek vier aanraders op NPO Start/Plus, waarvan er drie gratis te streamen zijn zonder abonnement.

Veel mensen willen graag een abonnement bij grote streamingdiensten zoals Disney+, Netflix of Prime Video. Echter, de Nederlandse NPO Start/ Plus heeft ook heel veel leuke series. Hieronder lees je vier goede aanraders die je kunt kijken zonder duur abonnement.

Enemy of the People



Deze spannende Finse thrillerserie is gewoon te streamen op de Nederlandse NPO Plus. Cryptodeals en valse waarheden staan centraal in deze serie, wat een belangrijk thema is in de tijd waarin mainstreammedia worstelt met fake news.

In Enemy of the People komt journalist Katja Sanonen achter een duistere waarheid van een geheimzinnige cryptodeal. Ze besluit dit verder te onderzoeken, maar wordt tegengewerkt door de machtige mannen die de media in handen hebben. De waarheid wordt vervormd en voordat Katja het weet wordt ze gezien als de grootste vijand van de staat.



De Villamoord



Deze serie staat op NPO Start en is dus gratis te bekijken. De Villamoord gaat in op de waargebeurde en gruwelijke moord die in de volksmond vooral bekend staat als De Arnhemse Villamoord.

In 1998 werd de 63-jarige Geke van 't Leven-de Goede om het leven gebracht door een schotwond. Negen mannen zijn veroordeeld, maar de media heeft deze veroordeling in twijfel getrokken. De makers van De Villamoord gaan in de serie langs bij de veroordeelde mannen, advocaten en familieleden. Wat is er werkelijk gebeurd op de avond van 2 september 1998?



Klem



Deze Nederlandse misdaadserie van bedenker en ontwikkelaar Frank Ketelaar (Bij ons in de Jordaan) ging in 2017 in première en is nu te streamen op NPO Start.

In Klem zijn de dochters van belastingambtenaar Hugo en topcrimineel Marius beste vriendinnen. De levens van de twee mannen raken steeds meer met elkaar verstrengeld, wat voor beiden een nachtmerrie blijkt te zijn.



Oogappels



Oogappels is een Nederlandse serie van bedenker Will Koopman. De serie heeft op het moment van schrijven twee prijzen gewonnen: de Gouden Televizier-Ring en de Binge Streaming Video Award in de categorie Beste Nederlandse Productie van 2022. Ook is de serie genomineerd voor een Zilveren Nipkowschijf en voor een Zapp Award.

In Oogappels staat het gezinsleven centraal. De serie volgt verschillende gezinnen die allemaal op een unieke manier worstelen met de opvoeding van hun kinderen. De serie is gratis te streamen op NPO Start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is Enemy of the People iets voor jou?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen