search
16 jaar na groot schandaal onthult 'Grey's Anatomy'-ster de waarheid
Series / Nieuws

16 jaar na groot schandaal onthult 'Grey's Anatomy'-ster de waarheid

Katherine Heigl onthult in een podcast waarom ze geen Emmy-nominatie accepteerde voor Grey's Anatomy.

De filmwereld is dé plek waar je naartoe moet als je geïnteresseerd bent in de grootste schandalen. Deze Grey's Anatomy-ster stond 16 jaar geleden in het middelpunt van een mega schandaal en heeft zich nu uitgesproken over wat er toen is gebeurd.

Katherine Heigl speelde het populaire personage Izzie Stevens in Grey's Anatomy en hoewel fans van haar personage hielden, hadden ze een andere mening over Heigl. Velen vonden namelijk dat ze ondankbaar was voor de kansen die ze kreeg door de hitserie.

Het schandaal


In 2008 was Grey's Anatomy één van de populairste series en veel fans hadden dan ook verwacht dat Heigl zich in zou schrijven voor een Emmy. Dit deed de actrice echter niet en fans waren het hier niet mee eens.

Onlangs was Heigl te gast bij de Let's Be Clear-podcast van de recentelijk overleden Shannen Doherty (Beverly Hills 90210). In deze podcast sprak Heigl zich uit over het schandaal.

De podcast


Heigl legde uit dat haar acties verkeerd zijn geïnterpreteerd door velen en dat ze altijd dankbaar is geweest voor de kansen die ze heeft gekregen door de serie. Toch heeft ze een duidelijke reden waarom ze zich niet in heeft geschreven voor de nominatie. Lees hieronder haar verklaring:



“Ik was gewoon niet trots op mijn werk. Ik zou nooit zo brutaal of zo arrogant zijn om een ​​nominatie af te wijzen. Ik zou die nominatie aanvaarden. Als het op mijn pad zou komen, zou ik ermee in zijn gegaan. Ik probeerde eervol te zijn, denk ik. Ik probeerde enige integriteit te behouden. Ik probeerde niet l*llig te zijn.”

Disney+


Grey's Anatomy is te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij Grey's Anatomy nog wel eens terug op Disney+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen