search
Eerste trailer 'Terminator Zero' van Netflix: "Het is niet wat je denkt"
Series / Trailer

Eerste trailer 'Terminator Zero' van Netflix: "Het is niet wat je denkt"

Na de vele Terminator-films komt Netflix met een compleet andere invulling van de bekende scifi-reeks.

Netflix heeft de afgelopen periode al wat beelden prijsgegeven uit Terminator Zero, een eerste animatieserie in de franchise die in 1984 werd afgetrapt door filmmaker James Cameron. Nu hebben we de eerste trailer.

Terminator Zero is een anime die geregisseerd is door Masashi Kudō en geschreven is door showrunner Mattson Tomlin. Er zijn ook bekende namen aangetrokken voor de stemmen. Zo spreekt Timothy Olyphant de stem in van The Terminator, hoor je Andre Holland als het personage Malcolm Lee en is Rosario Dawson te horen als Kokoro.

Compleet nieuw


Dit keer geen Sarah Connor, John Connor of Kyle Reese. Er zijn compleet nieuwe personages bedacht. Dit keer ontmoeten we Malcolm Lee, een onderzoeker die een AI - Kokoro - ontwikkelt als concurrent van Skynet.

In het jaar 1997 worden hij en zijn kinderen opgejaagd door The Terminator, maar krijgt hij hulp van verzetsstrijder Eiko (Sonoya Mizuno) die in opdracht van The Prophet (Ann Dowd), de leider van de Resistance, terug in de tijd reist.

Trailer


De onderstaande officiële teaser trailer start met de tekst "Het is niet wat je denkt. Je kunt het ook nog niet zien." Vervolgens zien we dat 'Judgment Day' eraan komt.



Vanaf 29 augustus is Terminator Zero te zien op Netflix, er verschijnen acht afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij onder de indruk van deze eerste beelden?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen