search
Gave eerste beelden uit 'Stranger Things' seizoen 5!
Series / Nieuws

Gave eerste beelden uit 'Stranger Things' seizoen 5!

Netflix geeft beelden vrij op de set van het laatste seizoen van Stranger Things.

Op 1 juli 2022 verscheen het tweede deel van het vierde seizoen van Stranger Things. Het is dus alweer even geleden dat je de groep nerds in actie hebt gezien in het plaatsje Hawkins.

Nu komt Netflix met een video waarin we een kijkje nemen achter de schermen bij de opnames voor het vijfde seizoen. De laatste reeks afleveringen verschijnen overigens ergens in 2025, dus verwacht nog weinig echte details (of spoilers) in de beelden.

Opnames


Het vijfde seizoen van Stranger Things wordt al opgenomen sinds 8 januari dit jaar en op dit moment is ongeveer de helft van seizoen 5 geschoten. In onderstaande beelden zegt actrice Sadie Sink, die Max speelt in de serie: "We genieten gewoon van elk moment.”

Nieuwe namen in de serie van The Duffer Brothers zijn Nell Fisher, Jake Connelly en Alex Breaux. Uiteraard keren ook vele bekende gezichten uit de op twee na best bekeken Netflix-serie terug. Alleen Squid Game en Wednesday werden beter bekeken op de streamingdienst.


Meer Stranger Things


Overigens komt er meer Stranger Things aan na seizoen 5. Zo kun je nu al het theaterstuk Stranger Things: The First Shadow kijken in West End in Londen. Tevens werkt Netflix aan een nog titelloze geanimeerde spinoff-serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Smaakt dit naar meer?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen