search
De beste verborgen series op Netflix: 4 topkeuzes die je nog niet kent
Series / Nieuws

De beste verborgen series op Netflix: 4 topkeuzes die je nog niet kent

We hebben weer een selectie aan verborgen toppers die je op je watchlist kan zetten.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Shameless



Deze serie, oorspronkelijk van Showtime, heeft met elf seizoenen inmiddels een nieuw thuis gevonden op Netflix. Publiek en critici op Rotten Tomatoes zijn eensgezind in hun waardering voor de serie. Het krijgt een score van 82%.

De dramedy Shameless, gebaseerd op een Britse serie, draait om broers en zussen in een disfunctioneel gezin in Chicago met een vader die alcoholist is.



The OA



Ook bij deze mysterieuze dramaserie staan publiek en critici op Rotten Tomatoes op één lijn. Het krijgt van beiden een prima score van 84%. De serie is opgedeeld in twee delen, die je op Netflix kunt streamen.

Zeven jaar nadat ze is verdwenen, komt een jonge vrouw in The OA terug met mysterieuze nieuwe krachten. Ze schakelt vijf vreemdelingen in voor een geheime missie.



Godless



Deze keiharde miniserie, met Hollywoodster Jeff Daniels, kwam in 2017 naar Netflix. Op de Tomatometer laat vooral het publiek hun waardering zien, te merken aan de uitstekende score van 85%.

Een wrede crimineel terroriseert in Godless het Wilde Westen en zoekt een voormalig lid van zijn bende die een nieuw leven startte in een rustig stadje waar alleen vrouwen wonen.



Resident Alien



Deze serie was in Amerika al heel geliefd, alleen in Nederland was het nog niet te zien. Daarnaast is de serie in ons kleine kikkerlandje nog niet heel bekend. Inmiddels is het eerste seizoen te zien op Netflix. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een nagenoeg perfecte score van 97%.

In Resident Alien stort een buitenaards wezen neer op aarde, waar hij de identiteit van een dorpsdokter in Colorado aanneemt. Terwijl hij zich aanpast aan zijn nieuwe leven, worstelt hij steeds meer met het morele dilemma van zijn geheime missie op aarde.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Resident Alien? Heb jij de serie al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen