search
Eerste blik op legendarische elf in nieuwe setfoto 'Rings of Power' seizoen 2
Series / Nieuws

Eerste blik op legendarische elf in nieuwe setfoto 'Rings of Power' seizoen 2

Nu de startdatum van seizoen 2 nadert krijgen we steeds meer zicht op wat ons te wachten staat.

Fantasy-fans zijn momenteel in de ban van het bloederige tweede seizoen van House of the Dragon, maar binnenkort kunnen ze ook weer in de ban zijn van The Rings of Power. Volgende maand gaat namelijk seizoen 2 van die serie van start.

In de verschillende verfilmingen van het werk van schrijver J.R.R. Tolkien zagen we al verschillende legendarische elven uit zijn wereld op beeld verschijnen. Belangrijke personages als Legolas, Elrond, Arwen en Thranduil

Círdan


In The Rings of Power gaan we nu een andere legendarische elf in actie zien. In een nieuwe setfoto zien we namelijk acteur Ben Daniels als de elf Círdan. Dat personage staat ook wel bekend als Círdan the Shipwright (de Scheepsbouwer).

Als meesterscheepsbouwer is Círdan de meester van de Grijze Havens, de haven van waaruit de Elven – en ook Frodo aan het einde van The Return of the King – naar de Onsterfelijke Landen varen.

Ben Daniels


De eer om Círdan te spelen gaat naar acteur Ben Daniels. De Engelsman kun je onder andere kennen van zijn rol als Lord Snowdon in The Crown en als Bel Riose in de Isaac Asimov-verfilming Foundation. Ook speelde hij generaal Merrick in de Star Wars-film Rogue One.



Rings of Power seizoen 2 gaat van start op 29 augustus. Terwijl je aftelt naar seizoen 2 kijk je seizoen 1 nu op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb/Neem jij een Prime Video-abonnement voor voornamelijk alleen The Rings of Power?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen