search
Sterk ontvangen en aangrijpende Netflix-serie is terug en direct in de top 10
Series / Netflix Kijktip

Sterk ontvangen en aangrijpende Netflix-serie is terug en direct in de top 10

De Turkse en goed ontvangen dramaserie Zeytin Ağacı heeft een tweede seizoen.

Netflix levert ook heel wat Turkse Originals op en die halen ook zeer regelmatig de Nederlandse Netflix Top 10. Nu staat de serie Zeytin Ağacı in de lijst met het tweede seizoen dat afgelopen donderdag online kwam.

Het eerste seizoen van Zeytin Ağacı alias Another Self verscheen in 2022 en werd toen al netjes ontvangen. De dramaserie met onder andere Tuba Büyüküstün, Seda Bakan en Boncuk Yilmaz staat op een 6,9 op de IMDb.

Familieopstelling


De serie is bedacht door scenarioschrijver Nuran Evren Sit die zelf deelnam aan familieopstellingen en na het overlijden van haar vader besloot haar bevindingen op te schrijven.

Op IMDb schrijft iemand: "Ik hou van alles aan deze serie! Het verhaal is prachtig en vernieuwend. Ik vind het de beste Netflix-serie uit Turkije. De cast is ongelooflijk, vooral van Tuba, Seda en Serkan die ook regisseren. Ook de muziek is sterk. Bedankt Nuran voor het prachtige verhaal."

Nu te zien


Wil je Zeytin Ağacı (in het Nederlands Olijfboom) graag zien? De twee seizoenen vind je hier op Netflix.



De synopsis: Drie vrienden arriveren in een badplaats. Ze komen er in contact met hun spirituele zelf en worden plotseling geconfronteerd met onopgeloste trauma's uit het verleden van hun families.

Ook interessant
Netflix in de ban van snoeiharde en epische actieserie: "bruut en een beetje teleurstellend"
Deze maand rond Netflix de tweede serie af in de Vikings-reeks. De originele serie liep van 2013 tot en met 2020 en nu is... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij van het eerste seizoen van Zeytin Ağacı genoten?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen