search
Deze grote en veelbelovende nieuwe tv-series verschijnen snel op Disney+
Series / Specials

Deze grote en veelbelovende nieuwe tv-series verschijnen snel op Disney+

Marvel, Star Wars en Pixar: komende maanden veel gave nieuwe series op de streamingdienst van Disney.

Op Disney+ verschijnen niet zo veel nieuwe series onder de bekende labels Marvel, Star Wars en Pixar. Dit jaar zagen we al Marvels Echo en de laatste aflevering van de Star Wars-serie The Acolyte is vandaag online gezet.

De aankomende periode kun je nog een aantal grote series op Disney+ verwachten, waaronder van de grote merken. Hieronder de drie opvallendste.

Agatha All Along (Marvel)



Deze tweede Marvel-serie in 2024 is een spin-off van WandaVision en focust zich met name op het personage Agatha Harkness van actrice Kathryn Hahn. In de serie zien we hoe Agatha weet te ontsnappen aan de betovering van de Scarlet Witch. Met de hulp van enkele buitenbeentjes gaat ze op zoek naar nieuwe krachten.

Andere rollen komen van Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia en Aubrey Plaza en er verschijnen vanaf 18 september negen afleveringen van Agatha All Along op Disney+. De serie is onderdeel van Phase 5 van het Marvel Cinematic Universe.



Win or Lose (Pixar)



Na vele tientallen films, vele shorts en enkele korte animatiereeksen verschijnt dit jaar de eerste volledige animatieserie van Pixar op Disney+: Win or Lose. De serie volgt de Pickles, een gemengd softbalteam van een middelbare school, in de week voorafgaand aan hun grote kampioenswedstrijd.

Elke aflevering van 20 minuten belicht dezelfde gebeurtenissen vanuit het perspectief van een ander lid van de Pickles. Je hoort stemmen van onder andere Will Forte, Milan Ray, and Rosa Salazar. Er verschijnen acht afleveringen.

Bekijk op instagram


Skeleton Crew (Star Wars)



Na het wisselend ontvangen The Acolyte hopen de fans met Skeleton Crew een beter hoofdstuk te zien in het uitdijende Star Wars-universum. In de serie volgen we vier kinderen die een ontdekking doen op hun thuisplaneet en vervolgens verdwaald raken in het sterrenstelsel om weer hun weg naar huis te vinden.

Skeleton Crew van Jon Watts en Christopher Ford wordt een 'coming-of-age'-verhaal genoemd en heeft rollen voor onder andere Jude Law, Ryan Kiera Armstrong, Robert Timothy Smith en Ravi Cabot-Conyers. Eind 2024 moet de serie met acht afleveringen van start gaan op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je dan Agatha All Along of Skeleton Crew?

  • Agatha All Along

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Skeleton Crew

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen