search
Laatste kans op Netflix: Deze toppers kun je nog enkele dagen streamen
Series / Specials

Laatste kans op Netflix: Deze toppers kun je nog enkele dagen streamen

Netflix verwijdert binnenkort twee must-see films, dus mis ze niet.

Netflix verwijdert deze week gelukkig maar een handjevol films en series. De kans is dus groot dat jouw favorieten de komende tijd nog te streamen zullen zijn. Deze twee kijktips verdwijnen echter wel binnenkort. Kijk ze snel voordat het te laat is.

2nd Chance



Richard Davies is de uitvinder van het moderne kogelvrije vest. Deze documentaire volgt zijn leven; de normale alledaagse zaken en de eigenaardige unieke aspecten. De film is geregisseerd door Ramin Bahrani (White Tiger).

De titel is een knipoog naar het bedrijf van Davies: Second Chance. Hij heeft dit bedrijf in de jaren '70 opgezet toen hij nog als pizzabezorger werkte. Tijdens zijn werk is hij meerdere keren aangevallen, waarna hij besloot een kogelvrij vest te maken.



Laatste kans: tot en met 31 juli op Netflix

The Bounty Hunter



De tweede kijktip van deze week is The Bounty Hunter met Jennifer Aniston en Gerard Butler in de hoofdrollen. Andy Tennent en Sarah Thorp werkten samen aan deze film als regisseurs.

In The Bounty Hunter speelt Butler de premiejager Milo Boyd. Hij krijgt de taak om zijn ex-vrouw op te sporen, maar ze maakt het hem niet makkelijk. Zij is namelijk een onopgeloste moordzaak aan het onderzoeken en zet alles op alles om deze op te lossen.



Laatste kans: tot en met 31 juli op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke kijk je eerder: 2nd Chance of The Bounty Hunter?

  • 2nd Chance

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • The Bounty Hunter

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen