search
SerieTotaal tipt: Scandinavische en Nederlandse topseries op NPO
Series / Specials

SerieTotaal tipt: Scandinavische en Nederlandse topseries op NPO

Ontdek vier aanraders op NPO Start/Plus, van misdaad en natuur tot komedie en drama.

Er staan heel veel leuke series op NPO Start of NPO Plus. Het aanbod reikt van internationaal bekroonde series tot Scandinavische series tot Nederlandse pareltjes. Met deze vier aanraders op NPO Start/ Plus heb je helemaal geen duur abonnement op grote streamingdiensten meer nodig.

Doodstil



Deze Nederlandse misdaadserie op NPO Start is een spin-off van de bekende Penoza. De serie is geregisseerd door Willem Gerritsen en Raymond Thiry kruipt weer in zijn rol als Luther.

In Penoza is Luther een keiharde en meedogenloze moordenaar, maar hoe is hij eigenlijk zo geworden? Doodstil neemt een kijkje in het leven van Luther en laat zien hoe hij zo is geworden en bij wie zijn loyaliteit en zijn hart liggen.



Wild Scandinavia



Deze driedelige documentaireserie op NPO Start is perfect voor natuurliefhebbers. De serie neemt een kijkje op de mooiste plekken van Scandinavië.

Van de bossen in Zweden, tot de fjorden in Noorwegen en de vulkanen in IJsland. de mooiste natuurwonderen van de wereld komen voorbij in deze documentaire. De serie wordt begeleid door de rustgevende stem van Rebecca Ferguson (Drowning Ghost).



En nu ben ik verliefd



In deze komedie van regisseur Alkan Çöklü spelen Sinem Kavus en Andre Dongelmans de hoofdrollen. Met een score van 7.1/10 is En nu ben ik verliefd de perfecte aanrader op NPO Start voor iedereen die van komedie en romantiek houdt.

De serie volgt verschillende bewoners van een flat aan het Mokerplein. Zij worstelen allemaal met dezelfde dingen: de liefde en hun eigen onzekerheden.



Afterglow



Pak je tissues er maar bij, want als je deze serie op NPO Plus gaat kijken, zullen er ongetwijfeld tranen vallen. Thorbjørn Harr en Nina Ellen Ødegård schitteren in de hoofdrollen van deze Noorse serie.

In Afterglow wordt het leven van Ester (Ødegård) in één klap op zijn kop gezet als ze te horen krijgt dat ze baarmoederhalskanker heeft. Ze probeert hoop te houden voor haar gezin, maar niemand weet hoe dit gaat eindigen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op NPO Plus?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen