search
Alle Marvel-heksen verzameld op nieuwe foto 'Agatha All Along'
Series / Nieuws

Alle Marvel-heksen verzameld op nieuwe foto 'Agatha All Along'

Na Deadpool & Wolverine wordt dit het volgende Marvel-project dat in 2024 verschijnt.

Nu Deadpool & Wolverine bijna in de bioscopen draait, kunnen we voorzichtig gaan uitkijken naar het volgende project van Marvel Studios. En dat is de serie Agatha All Along, die in september exclusief te streamen zal zijn op Disney+.

Een aantal dagen geleden deelden we al de eerste teaser-trailer voor de serie met jullie, en nu is er ook een nieuwe foto vrijgegeven door Total Film. Deze foto kun je hieronder bekijken.

Heksenpad


Op deze foto zien we de meeste hoofdrolspelers/heksen bij elkaar op wat waarschijnlijk de zogenaamde 'Witches' Road' is. Dit is een belangrijke locatie in zowel deze serie als in de verhaallijn van Scarlet Witch.

Agatha All Along is niet de eerste keer dat Marvel Studios zich aan het horror-genre waagt. Eerder zagen we ook al de speciale Halloween-productie Werewolf by Night, die met veel lof werd onthaald.

Verrassende serie


Volgens actrice Sasheer Zamata wordt Agatha ook een stuk enger dan mensen wellicht verwachten. Aldus Zamata:



"Ik denk dat de fans verrast zullen zijn door de hoeveelheid horror in de serie. Het is allemaal behoorlijk eng, dramatisch en gewelddadig. Maar ook grappig! De mix van tonen in de serie zal veel mensen schokken."

Terugkeer van Agatha


Kathryn Hahn keert in Agatha All Along terug als opperheks Agatha Harkness. Ze speelde deze rol eerder met veel succes in de serie WandaVision.

De eerste twee afleveringen van Agatha All Along zijn vanaf 18 september te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat Agatha All Along even goed wordt als WandaVision?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen