search
Na gruwelfilms als 'Saw' en 'The Conjuring' mag je je nu opmaken voor 'Area 51'
Series / Nieuws

Na gruwelfilms als 'Saw' en 'The Conjuring' mag je je nu opmaken voor 'Area 51'

De serie zet buitenaardse wezens neer op een manier zoals je ze nog nooit gezien hebt.

Je kent hem misschien van de succesvolle horrorfilms als Saw, Insidious en The Conjuring, maar nu waagt filmmaker James Wan zich aan het komediegenre in de nieuwe sitcom Area 51 van CBS.

Zoals de titel al doet vermoeden zal de nieuwe serie draaien om buitenaardse wezens en het Amerikaanse militaire complex Area 51. Wan gaat met zijn productiehuis Atomic Monster aan de slag als producent.

UFO's, aliens en complotten


Veel UFO-fanaten zullen vast bekend zijn met het mysterieuze complex Area 51 in Nevada, dat naar verluidt resten van neergestorte ruimteschepen en lichamen van buitenaardse wezens herbergt. Het complex is al sinds jaar en dag een bron voor complottheorieën.

De serie Area 51 zal veel van deze complottheorieën op de hak nemen in een werkplaats-sitcom, die een beetje doet denken aan de stijl van The Office, Parks and Recreation en Brooklyn Nine-Nine.

Verbond tussen mens en wezen


Zo geheim als Area 51 is, zo geheim worden details over de nieuwe serie gehouden. Er is nog niet veel over bekend, behalve dat het "de mensen en aliens volgt die samenwerken op de meest mysterieuze plek van het land."



Houd SerieTotaal in de gaten voor alle updates over Area 51.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van de films van James Wan?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen