search
Duidelijk hint naar spin-off vlak voor het einde van 'The Boys' seizoen 4
Series / Nieuws

Duidelijk hint naar spin-off vlak voor het einde van 'The Boys' seizoen 4

Met de finale van seizoen 4 in aantocht kijkt Prime Video alvast vooruit.

De TV-wereld maakt zich momenteel op voor de finale van seizoen 4 van The Boys. De achtste en laatste aflevering gaat deze week in première. Maar de makers van de grove superheldenserie kijken ook alvast naar de toekomst.

Dat doen ze op X met een veelzeggende foto. Op die foto zien we niet Antony Starr of Karl Urban uit The Boys, maar actrice Jaz Sinclair, bekend als Marie Moreau uit Gen V.

Gen V


Het eerste seizoen van Gen V ging vorig jaar van start. De spin-off speelt zich af op een superheldenschool. De studenten zoeken hun grenzen op terwijl ze een strijd voeren om de nummer 1 van de school te worden en lid te worden van The Seven, het elite-superheldenteam van Vought International.

Uit de gloednieuwe foto blijkt dat het filmen van seizoen 2 van Gen V in volle gang is. Sinclair draagt namelijk een trui van Godolkin, de superheldenschool uit de serie.

Prime Video


Komende week verschijnt de slotepisode van The Boys seizoen 4 op Prime Video. Alle eerdere afleveringen, en ook die van Gen V, bekijk je ook daar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Gen V of The Boys?

  • Gen V

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • The Boys

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen