search
Eerste recensies 'Harley Quinn' spin-off 'Kite Man: Hell Yeah!' Dikke hit of grote teleurstelling?
Series / Nieuws

Eerste recensies 'Harley Quinn' spin-off 'Kite Man: Hell Yeah!' Dikke hit of grote teleurstelling?

Zijn de recensies voor de sserie Kite Man: Hell Yeah! net zo goed als die voor de geliefde Harley Quinn?

De DC superhelden en schurken zijn zeer bekend over de hele wereld. Zeker Harley Quinn, de (ex-)vriendin van The Joker. Nu heeft de serie Harley Quinn een eigen spin-off, maar is deze eigenlijk wel net zo goed? Critici op Rotten Tomatoes laten hun mening horen.

In Harley Quinn maakten kijkers kennis met Kite Man, de ex-verloofde van Poison Ivy. In de gloednieuwe spin-off Kite Man: Hell Yeah! staat hij in het middelpunt. Hij woont nu samen met zijn vriendin Golden Glider in Noonan, een smerige bar in Gotham. Ze besluiten samen een nieuwe bar te openen, maar niets is zoals het lijkt.

Rotten Tomatoes


Harley Quinn werd met een score van 97% op Rotten Tomatoes zeer goed ontvangen. Maar is Kite Man: Hell Yeah! net zo goed? Critici geven de spin-off een score van 80%. Dit is dus iets lager dan Harley Quinn, maar nog steeds zeer goed.

Volgens Cassondra Feltus van Black Girls Nerds is Kite Man: Hell Yeah! net zo goed als Harley Quinn: "Kite Man: Hell Yeah! speelt zich af in een werkplek zoals Cheers, waardoor de serie net zo leuk, ultrageweldig en hilarisch is als [Harley Quinn]."

Beter of hetzelfde als Harley Quinn?


Veel critici vergelijken logischerwijs de spin-off met Harley Quinn, maar de meningen verschillen. Zo vinden sommigen dat de serie "fris en verrassend" is en dat de serie "de toon en humor van Harley Quinn blijft behouden".



Andere critici, zoals Samantha Nelson, vinden Kite Man: Hell Yeah! verloren moeite: "Kite Man had beter een voetnoot in het verhaal van Harley Quinn kunnen blijven." De criticus vindt dat de serie "niets toevoegt aan deze satirische visie op superhelden en superschurken."

HBO Max


Ben je nieuwsgierig geworden naar deze spin-off met een fantastische score van 80%? Stream Kite Man: Hell Yeah! dan vanaf 18 juli op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Iets voor jou?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen