search
Deze groots aangekondigde serie met Bob Saget was "bijna aanstootgevend" en uiteindelijk een grote flop
Series / Specials

Deze groots aangekondigde serie met Bob Saget was "bijna aanstootgevend" en uiteindelijk een grote flop

'Surviving Suburbia' heeft een lage score van 5% op Rotten Tomatoes.

Bob Saget kan je kennen als Danny Tanner in de sitcom Full House en het vervolg Fuller House. Hij was ook de oorspronkelijke presentator van America's Funniest Home Videos (1989–1997). In 2009 speelde hij de hoofdrol in de sitcom Surviving Suburbia, die een grote flop was.

De sitcom Surviving Suburbia werd gemaakt door Kevin Abbott en wordt omschreven als een mannelijke versie van Roseanne. Naast Saget spelen ook onder andere Cynthia Stevenson, Jared Kusnitz, G. Hannelius, Jere Burns en Dan Cortese mee.

Verhaal


Surviving Suburbia is een komedieserie van een half uur en volgt een vader genaamd Steve Patterson (Saget), zijn vrouw Anne (Stevenson) en hun twee kinderen, Henry (Kusnitz) en Courtney (Hannelius).

De familie Patterson leidt een gewoon, saai leven totdat hun nieuwe buren naast de deur verschillende problemen beginnen te veroorzaken, waardoor hun leven in de buitenwijken volledig op zijn kop wordt gezet.

Lage kijkcijfers


Surviving Suburbia werd na één seizoen geannuleerd vanwege lage kijkcijfers. Ook de critici waren niet positief over de serie. Zo heeft Surviving Suburbia een lage score van 5% op Rotten Tomatoes.



De kritische consensus op de website luidt: "Surviving Suburbia is een saaie en generieke familiesitcom met Bob Saget in de hoofdrol die geen echte bestaansreden heeft." Ook Tim Goodman van de San Francisco Chronicle was niet mals voor de serie: "Een doorsnee sitcom met lachband en met Bob Saget in de hoofdrol, die zo slecht is dat het bijna aanstootgevend is."

Kijken?


Surviving Suburbia is op dit moment niet te vinden op de verschillende streamingdiensten in Nederland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Surviving Suburbia gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen