search
Ontdek de geheime schatten van Netflix: 4 hilarische komedies die je nog niet hebt gezien
Series / Nieuws

Ontdek de geheime schatten van Netflix: 4 hilarische komedies die je nog niet hebt gezien

Zit alles even tegen? Vrolijk jezelf dan lekker op met deze vier komedieseries.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Tires



Deze serie is nog maar net uit op Netflix, maar is een beetje onder de radar gebleven. Misschien komt het doordat critici er niet zo mee weg lopen. Het publiek vindt het echter helemaal fantastisch. Het krijgt op Rotten Tomatoes een uitstekende score van 86%.

In de gewaagde komedieserie Tires worstelt een manager van een autogarage met de streken van zijn disfunctionele team.



Happy!



Deze hilarische serie met een psychotische huurmoordenaar kan op veel lof rekenen. Op Rotten Tomatoes wordt de serie unaniem geprezen, te zien aan de fantastische score van 89%. Je streamt alle twee de seizoenen op Netflix.

In Happy denkt een ex-agent, die nu huurmoordenaar is, dat hij gek wordt: een eenhoorn die alleen hij kan zien, vraagt hem een meisje te redden dat is ontvoerd door de Kerstman.



Brooklyn Nine-Nine



De serie van Saturday Night Live-alumnus Andy Samberg werd een regelrechte hit. De serie is al een tijdje geleden geëindigd en is een beetje op de achtergrond geraakt. Het blijft echter onverminderd goed gewaardeerd. Het krijgt op de Tomatometer een score van maar liefst 95%. Ontdek alle acht seizoenen op Netflix.

Jake Peralta, een relaxte politierechercheur uit Brooklyn, moet leren samenwerken en zich aan de regels houden wanneer zijn team een veeleisende nieuwe baas krijgt. Zie het allemaal in Brooklyn Nine-Nine.



I Think You Should Leave With Tim Robinson



Doldwaze sketches en absurdistische situaties is waar deze serie om draait. Inmiddels zijn er drie seizoenen te streamen op Netflix. Op Rotten Tomatoes haalt de serie bijna een perfecte score van 97%.

In de onconventionele komedieserie I Think You Should Leave With Tim Robinson met veel gastrollen verloopt geen enkele interactie normaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen